Szobáink

Szobák

Szobáink 20-25 nm-esek, kényelmesek és elegánsak. Kombináltuk a régit a modernnel a hangulatot a kényelemmel. Díszítésük egyedülálló. Régi és modern fabútorok, kellemes pasztellszínű szőttesek teszik otthonossá. Mindenik szoba pótágyazható és tágas, tussolóval vagy fürdőkáddal felszerelt fürdőszoba tartozik hozzá. A kényelmes, világos szobákban, internet, légkondi és kábel televízió áll rendelkezésre.
Falusi vendégházunk 8 kényelmes és hangulatos kialakítású szobával és két ebédlővel, 3 erkéllyel, várja vendégeit.

Szobatípusaink: Franciaágyas szoba
Szoba két külön ággyal
Családi szoba: 1francia ágy +2 /1személyes ágy
Három ágyas szoba

A természetben:

A panziónak 2 nagy zárt udvarra van, ahol ingyenesen lehet parkolni a hozzánk érkező vendégeknek, továbbá egy 1000nm-es kert ahol lombos fák árnyékában lehet üldögélni vagy pecázni a saját kis halastavunkba. A kert végébe saját sütőkemencét építettünk az érdeklődők a kenyérsütést is kipróbálhatják.

Háziállataink is vannak: Tehén, borjú disznó, malac tyúkok, csibék és 2 kutya. A bátrabbak a tehén fejést is kipróbálhatják és aztán a tej feldolgozását. pl. sajt, túró, készítést.

Off

Koltó már több mint egy évszázada a magyarság zarándokhelye. Petőfi Sándor és felesége Szendrey Júlia a mézesheteket  Koltón, a kalandos életű Teleki Sándor grófnak – Petőfi egyetlen

Bővebben »

Off

Foglaljon most csoportos szállást és 20 személy után 1 személy számára ingyenes a szállás. Az akciós ajánlatunk egész évben érvényes. Látogassa meg Koltót, foglaljon szállást

Bővebben »