Cégbemutató

Tisztelt Hölgyem/Uram!

Ez úton szeretném bemutatni vállalkozásunkat, a Benetur Kft-t, melyben ügyvezetőként tevékenykedem. Vendéglátással foglalkozunk közel 15 éve, a családunké Koltón a legtöbb férőhellyel rendelkező 3 margarétával minősített Virág Panzió.

Cégünk azért alakult, hogy összefogja és megszervezze a falusi vendéglátást Koltón.

 Szeretnénk ha Önök is meggyőződnének arról, hogy milyen tapasztalattal és nagy odaadással szervezzük turista csoportjainknak a kirándulásokat; készítjük a hagyományos finom házi ételeket, melyeket vacsorára, reggelire és ebédre szolgálunk fel; hogyan szervezzük vendégeink számára a múlató estéket népi zenekar fellépésével, házi bor és sütemény kínálgatásával; piknik partik előkészítését: szalonna és miccs sütést és/vagy bogrács-gulyás főzést, lovas szekerezést, lovaglást, gyalogtúrát stb.

 Koltó már közel fél évszázada zarándokhely, s akik ide érkeznek, látva a csodálatosan szép vidéket, tapasztalva az itt élő emberek vendégszeretetét nem csoda, hogy nem sietnek tovább menni. A falu igénybe vehető átutazó szállásként is, de alkalmas többnapi itt tartózkodásra is, mivel innen csillagtúraszerűen bejárható a környék, egész Észak-Erdély, főleg Máramaros, Szatmár és Szilágy megye történelmi, kulturális, irodalmi és nem utolsó sorban természeti látnivalóit ajánljuk figyelmükbe.

A meseszép vidék annyi “ötcsillagos” látnivalót tartogat, hogy nem is tudjuk melyiket ajánljuk a kínálatból. Megcsodálhatják a radnai és máramarosi havasok szédületes hegyeit, a Gutin, a Lápos, a Cibles hegységek romantikus tájait. Nagybányán, Koltón és a környéken Petőfi, Teleki gróf vagy a nagybányai festőiskola művészeinek nyomdokain barangolhatunk. A természeti látnivalók mellett a régi falusi létformának itt található Európa egyik legérintetlenebb vidéke. Káprázatos fatemplomok, közülük 8 az UNESCO világörökség része, népviseletek, hagyományok, paraszti létforma, élő népművészet várja az ide látogatókat ma is.

 Mindezek mellett célszerü figyelembe venni, hogy nagyon közel fekszik Magyarországhoz, így bátran ide lehet jönni egy hosszabb hétvégére is.

 100-150 személynek tudunk szállást-ellátást biztosítani engedélyezett falusi vendégházakban, két ágyas, fürdőszobás, igényes körülmények között. Nálunk a vendéglátásnak valóságos kultusza van, itt a vendéget családtagnak tekintjük, és ugyanitt meg lehet kóstolni a koltói háziasszonyok saját háztájiban termesztett bio alapanyagokból készült házi készítésű finomságait.

Idegenvezetést és szállítást is tudunk biztosítani. Egyéni és szervezett csoportok jelentkezését is várjuk.

Bővebb infó és szállásfoglalás – Bencze Elvira Zita:

 e-mail:koltotur@gmail.com

tel: 004/0262/289.040

mobil:004/0745-568.538

Üdvözlettel,

Bencze Dénes

004-0729.93.92.95

 Benetur SRL

J24/445/2004

CUI 16256014