Rólunk

Kedves Vendég!

Amennyiben Koltón keres szállást, jó helyen jár. Családunké a Virág Panzió, amely a legtöbb férőhellyel rendelkezik Koltó községben.  Közel 20 éve foglalkozunk vendéglátással, falusi turizmussal. Panziónk 3 margarétával minősített és 20 szálláshellyel rendelkezik. Továbbá nemrég bővült egy 50 férőhelyes ebédlővel, ahol hagyományos receptek szerint, háztáji hozzávalókból készült ételeinket szolgáljuk fel.Nálunk a vendéglátásnak valóságos kultusza van, a vendéget családtagnak tekintjük.

Szállás Koltón

A Virág Panzió befogadó kapacitása 20 fő. 8 szobás, 7 fürdőszobás, 2 ebédlős, 2 erkélyes, nagy kertes falusi ház áll a vendégeink rendelkezésére. Ugyanitt van egy 50 férõhelyes fedett terasz a mulatozásra vágyóknak.

Tágas udvarunkon ingyenesen és biztonságosan parkolhat. Gazdaságunkban megtalálhatók különféle háziállatok. Ugyanitt meg lehet kóstolni a koltói háziasszonyok saját háztájiban termesztett, természetes alapanyagokból készült házi készítésű finomságait.

Csoportos kirándulások

Szállást és ellátást tudunk biztositani 10 – 150 személynek családi házakban, igényes körülmények között. Idegenvezetést és szállítást is tudunk biztosítani. Egyéni és szervezett csoportok jelentkezését is várjuk. A hozzánk látogató turista csoportoknak egy – két napos kirándulásokat szervezünk Máramaros megye nevezetességeinek megtekintésére.

Tapasztalattal és lelkiismeretesen szervezünk turista csoportjaink számára a kirándulásokat; készítjük a hagyományos finom házi ételeket, melyeket vacsorára, reggelire és ebédre szolgálunk fel; szervezünk vendégeink számára a múlató estéket népi zenekar fellépésével, házi bor és sütemény kínálgatásával; piknik partik előkészítését: szalonna és miccs sütést és/vagy bogrács-gulyás főzést, lovas szekerezést, lovaglást, gyalogtúrát vagy egyéb kikapcsolódási lehetőséget.
Szálljon meg nálunk, és győződjön meg személyesen odaadásunkról!
Bencze Zita
Virág Panzió – Koltó
Benetur SRL